Sinds TimeClock en REGIE Vastgoed de krachten hebben gebundeld, bieden we een totaalconcept aan in het inspecteren, plannen en onderhouden van panden in alle soorten en maten. En daarmee zijn we flink aan de weg aan het timmeren.

Het concept wérkt namelijk. Onderhoud is noodzakelijk, maar met een onderhoudsplan op papier ben je er natuurlijk nog niet. Dan is het erg handig als de partij die jouw meerjarenonderhoudsplan (MJOP) heeft opgesteld, er zorg voor draagt dat het plan ook wordt uitgevoerd. De kennis van alle bouwkundige aspecten van het pand is er immers al. Ook inspecties van panden leiden steeds vaker tot vervolgopdrachten voor projectmanagement. We merken dat opdrachtgevers de meerwaarde zien van de ‘kruisbestuiving’ die wij bij een project kunnen leveren.

Bevestiging

Momenteel zijn we bezig met het opstellen van een aantal MJOP’s en inspecties waarbij we vaak ook in de uitvoeringsfase een rol mogen spelen. Het is natuurlijk super dat opdrachtgevers vertrouwen in ons hebben. Dat gebeurt niet als je broddelwerk aflevert, al blijven we uiteraard scherp op de geleverde kwaliteit.

Op het bijgevoegde kaartje is te zien waar we zoal bezig zijn met zo’n totaalconcept. Vooral in de Randstad, al is het niet zo dat we ons tot dit gebied beperken. Daar zijn we best trots op en het toont aan dat we lekker bezig zijn. Het bevestigt daarnaast vooral het beeld dat ons concept werkt.

Meerwaarde totaalconcept

In onze blogs proberen we naast de ‘stand’ van het bedrijf ook regelmatig wat kennis en ervaring te delen. Wat wij hebben geleerd, is dat het echt kan lonen als je je niet beperkt tot één bepaald soort werk, maar een totaalconcept levert. Of je nu zelf ondernemer bent of niet, probeer je vaardigheden uit te breiden zodat je méér kunt doen voor je klant of werkgever. Door je meerwaarde heb je dan meer waarde.

Zo, daar kunnen we het weekend wel mee in.