Aankoopkeuring
Aankoopkeuring, huis, woning, aankoop, keuring, koop, bouwkundig, advies,
Overweegt u de koop van een woning, appartement of bedrijfspand? Laat een uitgebreide bouwkundige keuring uitvoeren door REGIE Vastgoedmanagement. Hierdoor krijgt u zekerheid en u kunt de rapportage gebruiken in de onderhandeling.
  Bouwtechnische quickscan
MJOP quickscan, MOP, MOB, Regie Vastgoed Bouwkundig advies-managementbureau, MJOP, quickscan, onderhoudsplan, VvE,
De bouwtechnische quickscan is een handig alternatief voor woningen of bedrijfspanden die langdurig te koop waarbij er sprake is van één of meerdere (ernstige) gebreken.
  Energiekeuring (energielabel)
Energielabel-energiekeuring-woning-huis-Regie Vastgoed Bouwkundig advies-managementbureau
Uw woonlasten bestaan voor een belangrijk deel uit energiekosten. Bij het kopen of huren van een woning is het daarom belangrijk dat u betrouwbare informatie heeft over de energiezuinigheid van uw woning.
 Expertise onderzoek
Expertiseonderzoek - vochtproblemen-Regie Vastgoed - advies- en managementbureau
Een expertise onderzoek is een onafhankelijk specialistisch onderzoek naar een geconstateerd gebrek of schade of het vermoeden hiervan. Heeft u een bouwkundig probleem? Neem direct contact met ons op voor een gedegen onderzoek.
Voor meer informatie
Voor meer informatie
Voor meer informatie
Voor meer informatie
 Kruipruimteonderzoek
Kruipruimte inspectie-Regie Vastgoed Bouwkundig advies-managementbureau
Een kruipruimteonderzoek is een visuele keuring van de ruimte onder de begane grondvloer om de situatie te inventariseren, gebreken te registreren en tot een advies te komen voor herstel en verbetering.
Meeloopkeuring
Opleverkeuring-opleverpunten-Regie Vastgoed Bouwkundig advies-managementbureau
Een meeloopkeuring is een bouwkundige keuring zonder uitgebreid bouwkundig rapport. U heeft na afloop een goed beeld van de eventuele direct noodzakelijke kosten in relatie tot de staat en kwaliteit van de woning.
 Opleverkeuring
Opleverkeuring nieuwbouw - Regie Vastgoed - advies- en managementbureau
Een nieuw op te leveren woning, appartement of bedrijfspand vertoont vrijwel altijd kleine en/of meer ernstige gebreken of tekortkomingen. Met een bouwkundige van REGIE Vastgoedmanagement worden uw belangen beschermt voor een zorgeloze oplevering.
  Verkoopkeuring
Verkoopkeuring - Regie Vastgoed - advies- en managementbureau
Overweegt u uw woning, appartement of bedrijfspand te verkopen? Laat een onafhankelijke bouwkundige verkoopkeuring uitvoeren door REGIE Vastgoedmanagement. Hierdoor zullen u en uw koper achteraf niet voor onaangename verrassingen komen te staan.
Voor meer informatie
Voor meer informatie
Voor meer informatie
Voor meer informatie
 Vloerinspectie
Vloerinspectie - Regie Vastgoed - advies- en managementbureau
De vloerinspectie wordt uitgevoerd conform de geldende keuringsnorm CUR 79 klasse II door een onafhankelijke bouwkundige. De keuring wordt ter plaatse uitgevoerd op basis van een visuele inspectie.
Voor meer informatie