REGIE Vastgoedmanagement is een ervaren bouwkundig advies- en managementbureau voor de particuliere en zakelijke branche. Wij zijn specialist op het gebied van praktijkgerichte en kostenbesparende meerjaren onderhoudsplannen, technisch beheer en bouwtechnische keuringen van vastgoed en leveren kwalitatief hoogwaardige diensten met praktische oplossingen.

VISIE & MISSIE

Wij streven naar het continu verbeteren en optimaliseren van onze diensten, denkend vanuit het perspectief van de klant. Uw eisen en wensen staan centraal, wij maken de vertaalslag om dit zo effectief en efficiënt uit te voeren wat resulteert in:

  • meer klantwaarde
  • minder (faal)kosten
  • kortere doorlooptijden van projecten (30% tot 50% mogelijk)
  • meer plezier in het werk
  • win-win situatie voor alle betrokken partijen

Samenwerkingsverbanden

Wij geloven in de kracht van samenwerken door het vergroten van kennis, kunde en flexibiliteit wat een meerwaarde voor u als klant oplevert. Om u met onze diensten zo breed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met gelijkgestemde specialisten die onafhankelijk zijn en dezelfde kernwaarden nastreven als wij. Over onze samenwerkingsverbanden zijn wij dan ook altijd volledig transparant. Wij zijn overtuigd dat onze samenwerkingsverbanden u als klant een meerwaarde oplevert in tijd, geld en kwaliteit.

Wij Ontzorgen U Graag Met Een Passende Oplossing.

René van de Giessen
René van de GiessenProjectleider/Inspecteur
René van de Giessen is een autoriteit op het gebied van meerjarenonderhoudsplannen (MJOP’s) en vastgoedkeuringen. Hij is onder meer gecertificeerd inspecteur Epa-W en NEN 2767. Noem een type bouwwerk en hij heeft het gezien en gekeurd. Bij René staat kwaliteit altijd voorop. Daarnaast is hij punctueel, een prettige persoonlijkheid en communicatief sterk.