Diensten

Diensten REGIE Vastgoedmanagement

REGIE Vastgoedmanagement biedt u diverse diensten en maatwerk onder 1 dak. Wij zorgen ervoor dat alle zaken rondom uw vastgoed geregeld zijn. Dit doen we met onze uitgebreide expertise en met een zorgvuldige en persoonlijke aanpak. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Filters
Herstel

Aankoopkeuring (met NHG)

Particulier
Door een aankoopkeuring krijgt u inzicht in de bouwtechnische staat en voorkomt u een mogelijke miskoop en/of onverwachte (hoge) kosten voor herstelwerkzaamheden.
Meer informatie

Bouwtechnische quickscan

Particulier
De bouwtechnische quickscan is een handig alternatief voor woningen of bedrijfspanden die langdurig te koop staan waarbij er sprake is van één of meerdere (ernstige) gebreken.
Meer informatie

Conditiemeting (NEN 2767)

VvE, Zakelijk non-profit
De conditiemeting conform NEN 2767 is een methode om de conditie van bouw- en installatiedelen op objectieve en eenduidige wijze vast te leggen.
Meer informatie

Energiekeuring (energielabel)

VvE
De gecertificeerde EPA-W adviseurs van REGIE Vastgoedmanagement voeren energiekeuringen uit en verstrekken energielabels met algemene, energiebesparende tips.
Meer informatie

Expertise onderzoek

Particulier, VvE, Zakelijk non-profit
Een bouwkundig expertise onderzoek is een onafhankelijk specialistisch onderzoek naar een geconstateerd gebrek of schade of het vermoeden hiervan.
Meer informatie

Kruipruimte Inspectie

Particulier
Met een visuele kruipruimte inspectie komen (eventuele) gebreken en tekortkomingen aan het licht en kunnen wij u adviseren welke stappen u het beste kunt ondernemen om de gebreken adequaat op te lossen.
Meer informatie

MJOP

VvE, Zakelijk non-profit
Meerjarenonderhoudsplan. Per gebouw kunnen de onderhoudskosten daardoor sterk verschillen. Door planmatig onderhoud aan gebouwen te verrichten, kan de exploitatie van onderhoudskosten aanzienlijk worden verminderd.
Meer informatie

MJOP Actualisatie

VvE
Houdt uw onderhoudskosten inzichtelijk en beheersbaar en laat uw bestaande meerjarenonderhoudsplan periodiek actualiseren door REGIE Vastgoed.
Meer informatie

MJOP Quickscan (Zakelijk)

VvE, Zakelijk non-profit
Een MJOP quickscan geeft antwoord op diverse vragen en is een goed(koop) alternatief voor de kleinere VvE’s waarbij er geen noodzaak is voor een uitgebreid plan.
Meer informatie

Technical Due Diligence

Zakelijk non-profit
In een aan- of verkoopproces geeft de technische due diligence inzicht in kosten en risico’s die gepaard gaan met het eigendom van vastgoed.
Meer informatie

Technisch Beheer

Zakelijk non-profit
Door het opstellen van een goede visie op het planmatig onderhoud en het permanent monitoren van de staat van onderhoud van uw gebouw, zorgen wij ervoor dat uw onroerend goed haar waarde behoudt.
Meer informatie

Verkoopkeuring

Particulier
Met een verkoopkeuring biedt u als verkoper een objectief en helder beeld van uw woning, appartement of bedrijfspand en geeft u een potentiële koper extra vertrouwen.
Meer informatie

Telefonisch contact

Mocht u vragen hebben, dan kunt contact opnemen via ons telefoonnummer +31(0)79-7999 523. Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag.

Stuur ons een email

U kunt ook per email contact met ons opnemen via info@regievastgoedmanagement.nl, of ons contactformulier invullen.

Offerte aanvragen

Wacht niet langer en vraag direct uw offerte aan bij REGIE Vastgoedmanagement d.m.v. ons offerte aanvraagformulier. U ontvangt binnen 24 uur reactie op uw aanvraag.