Over ons

Over REGIE Vastgoedmanagement

REGIE Vastgoedmanagement is een ervaren bouwkundig advies- en managementbureau voor de particuliere en zakelijke branche. Wij zijn specialist op het gebied van praktijkgerichte en kostenbesparende meerjaren onderhoudsplannen, technisch beheer en bouwtechnische keuringen van vastgoed en leveren kwalitatief hoogwaardige diensten met praktische oplossingen.

Visie & Missie

Wij streven naar het continu verbeteren en optimaliseren van onze diensten, denkend vanuit het perspectief van de klant. Uw eisen en wensen staan centraal, wij maken de vertaalslag om dit zo effectief en efficiënt uit te voeren wat resulteert in:

  • Meer klantwaarde;
  • Minder (faal)kosten;
  • Kortere doorlooptijden van projecten (30% tot 50% mogelijk);
  • Meer plezier in het werk;
  • Win-win situatie voor alle betrokken partijen.

Samenwerkingsverbanden

Wij geloven in de kracht van samenwerken door het vergroten van kennis, kunde en flexibiliteit wat een meerwaarde voor u als klant oplevert. Om u met onze diensten zo breed mogelijk van dienst te zijn werken wij samen met gelijkgestemde specialisten die onafhankelijk zijn en dezelfde kernwaarden nastreven als wij. Over onze samenwerkingsverbanden zijn wij dan ook altijd volledig transparant. Wij zijn overtuigd dat onze samenwerkingsverbanden u als klant een meerwaarde oplevert in tijd, geld en kwaliteit.

Maak kennis met René

René van de Giessen (Directeur / Technisch adviseur vastgoed) is een autoriteit op het gebied van meerjarenonderhoudsplannen (MJOP’s) en vastgoedkeuringen. Hij is onder meer gecertificeerd inspecteur Epa-W en NEN 2767. Noem een type bouwwerk en hij heeft het gezien en gekeurd. Bij René staat kwaliteit altijd voorop. Daarnaast is hij punctueel, een prettige persoonlijkheid en communicatief sterk.

Telefonisch contact

Mocht u vragen hebben, dan kunt contact opnemen via ons telefoonnummer +31(0)79-7999 523. Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren van maandag t/m vrijdag.

Stuur ons een email

U kunt ook per email contact met ons opnemen via info@regievastgoedmanagement.nl, of ons contactformulier invullen.

Offerte aanvragen

Wacht niet langer en vraag direct uw offerte aan bij REGIE Vastgoedmanagement d.m.v. ons offerte aanvraagformulier. U ontvangt binnen 24 uur reactie op uw aanvraag.