Blog

Hoera, we bloggen

Terwijl u dit leest, bent u getuige van een historisch moment. Vooral voor ons dan, want u leest vermoedelijk wel vaker een tekst, maar dit is het eerste blog van REGIE Vastgoedmanagement!

Vanaf nu gaan we u regelmatig op de hoogte houden van het reilen en zeilen binnen ons bedrijf, maar zeker ook kennis delen over ons mooie vak. Kennis waar u als lezer hopelijk uw voordeel mee kunt doen. Verder delen we ervaringen van bijvoorbeeld bizarre situaties die we soms tegenkomen in het werk. Tot slot is ook het verder vergroten van onze naamsbekendheid natuurlijk een belangrijke reden om te gaan bloggen.

Wettelijk verplicht

We hebben bij REGIE Vastgoedmanagement enkele belangrijke pijlers, die regelmatig aan bod zullen komen in onze blogs. Meerjarenonderhoudsplannen (MJOP’s) zijn onze specialiteit. Hierover zullen we dan ook regelmatig iets vertellen. Wist u bijvoorbeeld dat een MJOP tegenwoordig wettelijk verplicht is voor Verenigingen van Eigenaren? Dat is best handig om te weten als u onderdeel uitmaakt van een VvE.

Zelf verantwoordelijk

Een andere pijler is de keuringen, waarbij de aankoopkeuring van een woning of pand het meest tot de verbeelding zal spreken.  Ook het onderzoeken van bijvoorbeeld kruipruimtes, dakconstructies, kozijnen en technische installaties in een woning of bedrijfspand is van groot belang. U bent bij het kopen namelijk zelf verantwoordelijk voor het onderzoek naar de staat van onderhoud. Als u een huis koopt en er komen allerlei verborgen gebreken aan het licht, kan dat grote financiële gevolgen hebben. Met een dergelijk rapport staat u dus veel sterker in uw onderhandelingspositie en kunt u de verkoopprijs beïnvloeden.

Eerlijke informatie

Op onze website is al veel informatie te vinden over ons werk. Toch vinden we het een goed idee om regelmatig een onderdeel extra onder de aandacht te brengen. Dat kan te maken hebben met de actualiteit, maar ook met onze ervaringen. U kunt in ieder geval altijd rekenen op eerlijke informatie en geen verkooppraatjes. Al bent u natuurlijk hartelijk welkom als (nieuwe) klant.

Bedankt voor het lezen

Bedankt voor het lezen van dit artikel. Heeft u naar aanleiding hiervan nog vragen? Neem dan contact met ons op. Klik hier indien u meer informatie wilt hebben over de diensten van REGIE Vastgoedmanagement.

Verder lezen

MJOP quickscan, meer dan budgetversie MJOP

Inzicht krijgen in het onderhoud van uw gebouwen, maar geen geld voor een volledig meerjarenonderhoudsplan (MJOP)? Geen nood, daar hebben we uiteraard een oplossing voor: de MJOP quickscan. Een onderhoudsplan…
Lees verder

Aankoopkeuring is bittere noodzaak

Een huis kopen doen veel mensen maar een of hooguit twee keer in hun leven. Het is de duurste aankoop die je in het leven kunt doen. Heel veel mensen…
Lees verder

Offerte aanvragen

Wacht niet langer en vraag direct uw offerte aan bij REGIE Vastgoedmanagement d.m.v. ons offerte aanvraagformulier. U ontvangt binnen 24 uur reactie op uw aanvraag.